Naprapatia

Mitä on naprapatia?

Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen asiantuntija, jonka työssä korostuu taito tutkia ja hoitaa kaikkia toiminnallisia tuki- ja liikuntaelinongelmia kuten selkäkipuja, niveloireita, lihasvammoja ja niska-hartiaseudun ongelmia. 

Naprapatia on siis fysiatrinen tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja –toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon, kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn erikoistunut hoitomuoto. Voit ottaa suoraan yhteyttä asiantuntevaan naprapaattiin TULE-vaivojen sattuessa kohdalle. Et tarvitse erikseen lääkärin lähetettä tullaksesi naprapaatin vastaanotolle. Tervetuloa!  

Hoidot ja menetelmät

hoidot ja menetelmat

Naprapatian hoitomentelmät

Naprapaatti käyttää monipuolisia hoitomenetelmiä apunaan ja hoidolla pyritään palauttamaan ja lisäämään potilaan työ- ja toimintakykyä sekä ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia ja toimintahäiriöitä.

Lue lisää hoitomuodoista >

Naprapaatti hoitaa

Naprapaatti on koulutettu hoitamaan laaja-alaisesti kiputiloja, näihin lukeutuu mm. selkä- ja niskakipu, olkapääkipu, polvikipu ja iskiasoireet. Lisäksi naprapaatti hoitaa rasitusperäisiä ongelmia, kuten tenniskyynärpäätä ja polven alueen rasitusvammoja. Myös päänsärky ja huimausoireet kuuluvat naprapaatin hoitamiin ongelmiin. Lue lisää >

tyoterveys

Naprapatia » Mitä on naprapatia?